כשל"פ = כשר לאוכלי פליאו
מידע על תזונת פליאו והצעות לתפריטי פליאו
28.1.2017
הכנת סטייק בשיטת צלייה הפוכה (רברס סיר) - How to Reverse Sear a Steak
מדריך מצולם להכנת סטייק מושלם בצריבה הפוכה (רברס סיר - Reverse Sear) קבלו 2 שיטות שעובדות תמיד!
זו שיטה שמתאימה לנתחים עבים, בעובי של לפחות 2 ס"מ.
1. הוראות הכנה בעזרת תנור וכיריים בתוך המטבח הביתי.
1. הוראות הכנה בעזרת מנגל בחצר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה
רשומה חדשה יותר
רשומה ישנה יותר
דף הבית
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה